måndag 26 november 2012

Don't waste your words, I don't need anything from you.

Lollo tillsammans med någon okänd tönt.

Igårkväll bestämde sig jag och Lollo för att vi skulle rita, och verkligen rita seriöst. Så beväpnade med varsin stiftpenna och varsin utskriven bild att rita av, så satte vi oss klockan tolv på kvällen och började rita. Lollo valde en bild på Tate Langdon från American Horror Story och jag valde en bild på Benedict Cumberbatch. Fråga mig inte varför jag trodde att det var något jag skulle klara av att rita, speciellt då jag inte har ritat seriöst sedan jag gick i åttan. Tillfällig galenskap, skyller jag det på.

Klockan halv fyra på morgonen var Lollo så gott som klar, med bara några finjusteringar kvar och jag saknade hår på hjässan, bakgrund och färgläggning på min bild. Kan redan nu, trots att den inte är helt klar, konstatera att mitt VG i bild, varken i grundskolan eller under gymnasiet var särskilt välförtjänt. Lollo sa att den var bra, men jag tror hon bara försökte få mig att sluta tänka på att jag gett honom en monsterhand självaste Hulken skulle bli avundsjuk på. Jag kan inte rita händer.

Men bra resultat eller inte, så bestämde vi oss för att det skulle bli vår nya grej att göra med varandra. Så varje vecka efter vi sett ett avsnitt av American Horror Story: Asylum ska vi rita.

Annars kan jag berätta att jag suktar efter en stickad tröja från mansavdelningen på H&M, för att John Watson har en liknande i ett avsnitt av Sherlock. Jag skäms inte.


1 kommentar:

  1. Men nu vill jag ju se ditt alster, Bea! :D

    Sv: Men då har du inte läst Kafkas processen? Det slutet är också superjobbigt. Mitt Kafkahjärta blir seriöst slaget i spillror, men han är ju så fantastisk att jag inte kan låta bli hans litteratur!

    Det är precis den The Tudors jag pratar om! Delaney spelar George Boelyn. :)

    Jag tänkte på den riktige Löjtnant Dike och inte Peter O'Meara som spelar honom! POM har nog inte någon som helst erfarenhet av armén. POM gick ut någon slags dramautbildning i Dublin och började sedan spela med olika teaterföreställningar. Han spelade med Royal Shakespeare Company och i deras uppsättning av King Lear där han skulle spela Duke of Burgundy samt hålla koll på rollen som Edmund om det skulle hända den skådespelaren något. Behold, under öppningsveckan ramlade killen som spelade Edmund av trapporna som ledde upp till scenen och gjorde illa sig, så POM fick byta roll och hoppa in. Då han kom tillbaka var i princip castingen till Band of brothers klar, men hans medverkan som huvudrollsinnehavare i King Lear gjorde att han fick prova en audition, och det gick ju bra! :)

    Det är omöjligt att rita på kommando .. Förmodligen därför jag också avskydde bild som skolämne. Konst och vad man tycker om det sitter ju helt i betraktarens smak. Om du håller ögonen på min instagram så kan det komma upp teckningar där nu och då också!

    SvaraRadera