fredag 13 april 2012

Et moi.

Känner ni hur jag suger in era själar med min blick?

Här har ni er bloggerska - alldeles uppsnoffsad fredagen i ära. Ikväll ska jag dricka vin med syster och några andra.

Vad är mer passande än att avsluta det här inlägget med lite sexig fransk musik? Så här har ni lite sexig fransk musik.




2 kommentarer:

  1. Ah, en sådan extranordinär bild på en kvinna som innehar en sådan tydlig lysande vacker estetisk framtoning. Mon dieu!

    Sv: Jag skulle vilja slå fast att allt med IT Crowd-GIFsen är perfektion! Konstpausen mellan "I came here . . to" och betoningen på k i slutet då han säger "milK." Jag måste nog försöka se något avsnitt! Bazinga! Leonards "If you don't come out of there, I'm gonna have to DRAG you out!" Och Sheldons min då han bara "You can try .. But you'll never catch me!" priceless. Men Howard ändå .. Min crush på honom är för stor för mitt eget bästa. Honom och killarna i Monty Python.

    Jag förstår hur du tänker, jag tycker att det är skumt att de är så billiga. Men just Gone Troppo är ju sedd lite som en "skräpskiva", inte av mig dock. Även om den sålde dåligt och borde vara lite svårare att hitta så är den billig för att den är så lågt ansedd. Samma sak med Somewhere in England. Och Cloud Nine är billig för att den är en 80's och finns i stora upplagor. All things must pass är ju också skitpoppis och dyr, men det är inte alltid att folk vill släppa dem till handeln. Det var inte alla som hade råd att köpa den då den kom, iom att det var en trippel-LP.

    Jag kan inte anklaga dig, jag är också en sådan som gärna uppfyller den drömmen i den virtuella världen. Man ska aldrig välja familjeinriktad! o__O De blir alltid så medtagna när de blir gravida för mig. Jag gjorde misstaget att ha en familjeinriktad som var gift med en som ville ligga runt, gissa om det blev problem. Ja, jag kan förstå att vänner och annan socialisering är totalt onödig då man är under samma tak som George! Jag blev tvungen att installera Sims 2 (hittade inte mitt Sims 3, damn it!) och skapa mig, George och Paul utan relationer innan och de började tjura på varandra och blinka med sina röda minustecken direkt. Jag anar att vår familj kommer att gå superbra ihop! Tror Paul ska få vara den lilla hus-slaven . .

    SvaraRadera
  2. söt du är :D


    Skulle du snälla vilja rösta på mig på http://thebeachparty.se/sommarjobb/ :D Sök på jenny så kommer jag upp,
    det går super snabbt och kulle uppskattas jätte mycket!Du kommer självklart få en länk som tack!
    Ber om ursäkt om du inte gillar sånt här eller om jag råkat skicka det här igen !Kram

    SvaraRadera