torsdag 1 mars 2012

Davy Jones 1945-2012


Det är otroligt sorgligt att mötas av nyheterna att Davy Jones avlidit. Han blev bara 66 år, men hans musik kommer alltid leva kvar.

1 kommentar:

  1. Fina, fina, fina Davy ;_; ♥ Var det mitt FB-post om det som du såg först också? Damn, känner mig som en ondskefull budbärare. Han är så underbar. Jag vägrar säga var, han är det fortfarande. ♥

    Sv: Haha, det enda musikprogrammet genom svensk television (nu pratar jag alltså inte VH1 som är en awesome musikkanal) som jag faktiskt gillar är så ska det låta, mest för att Peter Settman är så awkward ibland! Där blir jag dock också störd då det är kanske två ord i fem/sex-ordsstroferna och jag bara "Hah, det där är ju såååå The Beatles" och de sitter där och bara "Herp herp, vad kan det vara, kan det vara Oasis kanske?" .. Lord, have mercy on them. Men jo, Dobidoo-människorna skall ju besitta vissa musikaliska kunskaper, men tydligen icket ..

    Fler rondeller måste ju bara vara påväg, idag när jag övningskörde ut till Backen så höll jag på att köra mig snurrig i dem .. Önskar bara att de hade varit mer "i centrum" om du förstår vad jag menar, nu är de ju typ ute mot Grubbe. Men sedan så är det ju nationellt känt att vi här i staden inte kan köra i rondeller, och så är det ju. Alla (även de som ska till vänster) ligger i ytterfilen, och de som borde ligga i inner gör inte det för att de i ytterfilerna aldrig släpper ut dem. Suck, vi norrlänningar!

    SvaraRadera