lördag 3 december 2011

She was nothing but a vision trick under the warning light. She was close, close enough to be your ghost.

Titta in i camen, ditt tap!

Goder afton, kära bloggläsare. Visste ni att det bara finns ett enda sätt att äta lysmelk på som anses det korrekta sättet? Inte? Tänk er, att det göra det faktiskt! Först och främst så måste man äta ett jämnt antal åt gången (2, 4, 6 osv.) och tugga på dem på vardera sida av munnen. Man får absolut inte blanda ihop de två formerna, utan man ska äta de runda och de snäckformade var för sig. Och om man känner sig lite pedantisk, så ska man helst inte blanda ihop mönsterna, men det är inte lika viktigt. Om det är så olyckligt att man fått ett ojämnt antal lysmelk, så delar man på den tredje sista så man får en och en halv på vardera sida av munnen.

Jag hoppas att ni har lärt er något nu och att ni kommer anamma det rätta sättet att äta lysmelk på. För skulle ni verkligen kunna leva med vetskapen att ni äter det på fel sätt? Nej, jag tänkte väl det.

Nu ska er bloggerska gå och lyssna på Alex Turner ljuva stämma och skriva ett brev till världens finaste Angelica, som hon förövrigt saknar så jävla mycket att det svider lite i hjärtat.

Något annat som svider lite i hjärtat är den här låten. Men inte videon. Den är bara rolig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar