måndag 29 april 2013

Well, the wine you drink is stained deep in your shirt and just like the sin in my soul.

Fagra Benedict i Third Star.
Okej, nu är jag tillbaka efter att ha fullt upp med mitt vuxenliv där jag gör vuxna saker så som att gå på utbildning inför jobb ... och titta på TV-serier och ja, sådant. Viktiga saker helt enkelt. Medan jag har haft fullt upp med att inte uppdatera bloggen så har jag hunnit med två dagars utbildning, en resa till Umeå för att träffa familj och byta däck på bilen under helgen och första riktiga dagen på jobbet nu idag. 

Jag var inte fullt så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Dock underskattade jag riktigt hur mycket promenerande jobbet involverar, (mental note, ta bättre promenadskor än converse nästa gång.) och nu känns det som mina ben ska ramla av. Inte hjälpte det heller att jag gick upp tidigt på morgonen för att gå långpromenad, där jag även joggade (!) en bra bit, så jag var redan mör i kroppen. Fan, fortsätter det såhär så kommer jag benmuskler som skulle gjort Arnold grön av avund! Så snart kommer jag börja göra entré genom att sparka ner dörrar bara för att få visa upp min imponerande benstyrka och ingiva respekt. Ingen dörr är säker.

Men nu ska jag slå igång Third Star innan jag går och lägger mig. För jag gillar att plåga mig själv med ledsamma filmer. Här har ni The Middle Easts låt Land of the Bloody Unknown, den är väldans bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar