söndag 17 juni 2012

I'm a renowned recluse.


Jag lever, jag andas, jag har en puls! Även om min totala frånvaro, med undantag för någon udda facebookuppdatering, indikerar annat. Jag tror dock inte jag kommer leva så länge till, då jag har fyra elva timmarspass på raken från och med i morgon. Önska mig lycka till och håll tummarna för att jag inte faller död ner på golvet nästa torsdag.

1 kommentar:

  1. Jag ska hålla tummarna! Och skönt med ett livstecken igen. ;)

    Sv: Jag har faktiskt inte sett någon av de filmerna du nämner .. Är de bra? I sådana fall borde jag kanske se dem. Han är som söt ändå. Inte direkt "ta av dig kläderna till musiken och hoppa isäng med mig" men mera lugna stilla Söndagsridturer (så bra som han rider i filmen jag såg!) och nattbad i månskenet eller picknick under blommande körsbärsträd på en rutig filt och liknande .. Det skulle jag kunna ha honom till! Har sett Aidan som Paul McCartney i en film också, men det är inte den heller! ARGH. Frustration. Jag borde inte bry mig men jag känner hur frustrerad jag blir. Är jag onormal?!

    Haha, får jag fråga för vilken skådespelare du genomled en sådan film?! XD Han måste verkligen vara något extra! Jag sitter just och funderar på om jag ska orka släpa mig igenom Resident evil för en hastig glimt av min favorit eller om jag kommer dö av uttråkning. Ugh. Jag har inte sett filmerna men googlade snabbt på Ben Whishaw och han såg inte helt fel ut precis! ;)

    Men SUCK! Vad skulle en häst, som lever i nuet, lära sig av det? Trodde gubben att han stod där i boxen och tänkte "Gud, om jag inte hade sprängt hagen för tre dagar sedan så hade jag kunnat stå ute i solen nu! Jag ska aldrig, aldrig göra om det den dagen jag får se solsken igen!?" Vilken idioti. Gah. Och de som utdelar tillsägningar alldeles för sent. "Här ska du få smaka pisk för att du vägrade framför vattengraven för sex timmar sedan!" .. Det har man ju också sett. Nog för att man inte ska slå hästar alls. Tror bara jag gjort det en gång och det var på ett böjprov. När veterinären släppte benet och jag sprang iväg med hästen så högg han tag i min armbåge (som jag dumt nog satte upp framför ansiktet då han högg efter det, hingst såklart.) och bara bet tag. Jag fortsatte springa och försökte vrida loss den men han bet ned ännu hårdare. Vid slutet av gången där jag skulle vända och trava med honom tillbaka så vände jag och mitt i vändningen tog jag änden på grimskaftet (kedjegrimskaft) i ena handen och drog till honom över nosryggen med det och han släppte direkt. Kände mig sjukt evil och lite skamsen då jag travade tillbaka men tränaren sa bara att det var bra att jag faktiskt hade sagt ifrån. Hela armen var fan blå!

    Jodå, blistra hästar får du göra. Sedan så finns det ju olika grader av styrka på blistret. Det jag har använt då jag har blistrat har inte direkt varit starkt utan jag har fått det på händerna själv utan att det har känts nämnvärt, bara att det kanske har blivit lite varmt om man blåst på det. Dock så vill jag inte använda blister där man behöver handskar och "spring till vattenkranen om du får det på dig omg det svider så". Gör det ont på mig så gör det såklart också ont på hästen och då ska det inte appliceras. Däremot så har jag sett blister som jag aldrig skulle kunna använda ens under tvång. I ett stall så hällde ena skötaren i smyg ut lite blister som hon sett en annan skötare applicera på golvet. Det lät som läsk, bubblade och fräste länge och sedan drog det in och lämnade en liten grop i cementgolvet. Det du, det kallar jag blister.

    Jaså? Rippe, var det ett varmblod eller? Vad var det för stam på honom? :D Vad hette han i passet/hans hela namn?

    SvaraRadera