lördag 26 maj 2012

God knows I've had some rough fuckin' years.


Dags för personalfest. Det är dock oklart om vilka som kommer, men jag ska ha trevligt i alla fall.

5 kommentarer:

  1. Jag fnissade lite tonårsblygt när jag insåg att din "nice-url" (alltså webbadressen till just det här inlägget) hade kapat av sista ordet i titeln på inlägget.

    SvaraRadera
  2. Tack Alexander! Denna kommentar gjorde min dag och förstörde helt min syn på Bea X)

    SvaraRadera
  3. Varsågod Anna! Jag vet inte vad Bea tycker om att jag sabbar hennes image. :P

    SvaraRadera
  4. Hurr hurr hurr, mycket fin bild, fröken!

    SvaraRadera
  5. Sv: Åhå, jag vet hur det känns när man gör så! Och så har man skrivit en lång, saklig kommentar och så POFF.

    Varsågod! Och det går säkert bra för dig att svara i telefonen och ta emot samtal! Förstår faktiskt inte hur du vågar ..

    Haha! Jag ska medge att jag blev lite skakis där ett tag och mina händer greppade HÅRT om tömmarna. Det är lite psykiskt jobbigt att veta vad hästarna faktiskt är värda, och vad de har för olika egenheter. När jag var i Skåne och skulle plocka in en hingst som hade bestämt sig för att jag skulle dö (jag lovar, det är sant!) så ville jag faktiskt bara släppa honom till slut. Vi var långt ifrån stallet och han sprang runt i cirklar, stegrade och slog mot mig med frambenen och försökte bita mig i ansiktet direkt han kom ned på alla fyra. Jag tror aldrig jag har varit så fruktansvärt förbannad på en häst i hela mitt liv. Han skrek på mig med öronen bakåt och jag skrek tillbaka lika mycket. Men såklart så kan jag ju inte bara släppa en svindyr hingst och bara gå. Det första jag fick göra när jag kom dit var att plocka in två ston ("ta dem samtidigt bara!" sa skötaren) och jag plockade in dem en och en. Båda två var lite som hingsten fast de var mer nervösa än ilskna. Skyggade, stod på bakbenen och sprang runt i cirklar. Fick senare veta att den ena kostade strax över 1,2 miljoner som ettåring och den andra 1,5 miljoner. Tur att jag inte visste det då vi snurrade omkring när de fick en panikattack på grund av ett löv .. Och selkammare brukar vi säga! :)

    David Schwimmer är med i BoB ja, och han är världens tyrann! Han var väl den som det var lite svårt att särskilja från vänner, men han gör det bra! Han är mestadels bara med i första episoden (Currahee) men gör ett litet gästspel senare i serien. I början så ansvarar han för all träning men blir sedan förflyttad. När han kommer tillbaka är han en regimental S4 och ansvarar för logistiken istället. Men visst, första gången jag såg avsnittet tänkte jag ungefär att "det där ser ut som Ross från vänner! ... DET ÄR ROSS FRÅN VÄNNER!" Och dessa har i princip inte vikit ifrån historien, bara att en karaktär som var snäll IRL är en riktig sur bitch i showen. XD Oj, jag har dem nedladdade via uTorrent, men att googla reda på dem borde inte vara ett problem! De finns kanske på youtube?

    Här har du ett kort klipp på David Schwimmer iaf:
    http://www.youtube.com/watch?v=kGFkENuVki8

    Pffffft! Kan se dig sitta och trycka hakan mot bröstkorgen i ett försök att framkalla så många dubbelhakor som möjligt!

    SvaraRadera